Газзал Бэби коттон

IMG_20200221_152914 Состав: 60% хлопок / 40% акрил

Вес мотка: 50г.

Длина нити: 165м.   

 

 

 

 

 

 

Бэби коттон пудра, 165м. Цвет: 3444

Бэби коттон пудра, 165м. Цвет: 3444
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон баклажан 165м. Колор 3440

Бэби коттон баклажан 165м. Колор 3440
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон шоколад 165м. Колор 3436

Бэби коттон шоколад 165м. Колор 3436
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон слива 165м. Колор 3441

Бэби коттон слива 165м. Колор 3441
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон какао 165м. Колор 3434

Бэби коттон какао 165м. Колор 3434
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон св. бежевый 165м. Колор 3446

Бэби коттон св. бежевый 165м. Колор 3446
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон нежно-розовый 165м. Колор 3411

Бэби коттон нежно-розовый 165м. Колор 3411
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон серый 165м. Колор 3430

Бэби коттон серый 165м. Колор 3430
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон алый 165м. Колор 3443

Бэби коттон алый 165м. Колор 3443
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон сирень 165м. Колор 3420

Бэби коттон сирень 165м. Колор 3420
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон зелень 165м. Колор 3449

Бэби коттон зелень 165м. Колор 3449
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон яркая мята 165м. Колор 3426

Бэби коттон яркая мята 165м. Колор 3426
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон горчичный 165м. Колор 3447

Бэби коттон горчичный 165м. Колор 3447
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон цикламен 165м. Колор 3415

Бэби коттон цикламен 165м. Колор 3415
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон лососевый 165м. Колор 3435

Бэби коттон лососевый 165м. Колор 3435
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон зеленый темный 165м. Колор 3467

Бэби коттон зеленый темный 165м. Колор 3467
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон персик 165м. Колор 3412

Бэби коттон персик 165м. Колор 3412
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон мята 165м. Колор 3425

Бэби коттон мята 165м. Колор 3425
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон белый 165м. Колор 3432

Бэби коттон белый 165м. Колор 3432
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон черный 165м. Колор 3433

Бэби коттон черный 165м. Колор 3433
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон оливковый, 165м. Колор 3463

Бэби коттон оливковый, 165м. Колор 3463
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон желтый яркий 165м. Колор 3416

Бэби коттон желтый яркий 165м. Колор 3416
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон оранж 165м. Колор 3419

Бэби коттон оранж 165м. Колор 3419
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.

Бэби коттон василек 165м. Колор 3421

Бэби коттон василек 165м. Колор 3421
 • Кол-во:
 • Цена:
  3.00 р.